Pieter Tichelaar

Hoi! Lijst STERK zoekt voor komend jaar weer fractie leden. En dat gaat jou ook zeker aan! Dit is de ultieme kans om een jaar lang mee te discussiëren over het beleid van de Hanze. Vind je bijvoorbeeld ook dat we wel wat minder plastic op de Hanze kunnen gebruiken? Moet er meer geluisterd naar de ideeën van je klasgenoten? Dan kan ik je vertellen dat je deze kans moet aangrijpen. Een fractie jaar van Lijst STERK is de perfecte plek om je stem te laten horen, meer te doen dan alleen je studie door jezelf te ontwikkelen en nog eens nieuwe vrienden te ontmoeten. 

 Ook ik, (Pieter Tichelaar, 24 jaar oud en ik doe de Master Energy for Society) heb drie jaar terug een jaar lang een ronde gedraaid bij STERK. Wat ik erg fijn vind is dat je achteraf realiseert hoeveel ‘soft skills’ je oppikt. Communicatie skills, teamwork en het organiseren van je eigen zaken. Mocht je straks een toffe baan willen dan is dit allemaal goed meegenomen. Ook de ervaring die het juist biedt kan je meer inzicht geven hoe jij straks de juiste vragen gaat stellen, kritischer kijkt naar regels en beleid en scherper wordt in je communicatie.

 Ik kan je alleen maar aanbevelen om deze stap te zetten en jezelf te ontwikkelen. Wil je nou weten wat de werkzaamheden zijn: je kan altijd bij Lijst STERK langs of mij een berichtje sturen. 

Vergelijkbare berichten