De fractie 2020-2021

Het afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest. Waar normaal gesproken de verkiezingen al in mei zouden zijn geweest, vinden zij nu pas plaats in het begin van november. Dit heeft geleid tot lastige situaties.

De fractie van het huidige jaar heeft hun beste beentje voorgezet om het jaar tot een succes te maken en zo goed mogelijk jullie mening te vertolken binnen de raad. Doordat dit zo’n ongewone situatie was, was dit niet altijd makkelijk. Na de zomer zijn twee mensen van de fractie verder gegaan met hun studie waardoor de nummer vijf en zes hun plaats hebben genomen in de raad waarvoor wij hen dankbaar zijn.

Nu met de opgedane kennis, beginnen wij als kandidaatsfractie veel wijzer aan ons jaar binnen de raad. De ongewone situatie heeft ervoor gezorgt dat wij ook een grote bijdrage hebben gehad aan de voorbereidingen voor de verkiezingen. Hierdoor hebben wij ons nog beter kunnen voorbereiden op het komende jaar. Wij kijken uit naar het komende jaar en zien er naar uit om jullie stem te vertegenwoordigen. 

Danny Kolthof - #01

Danny Kolthof is 24 jaar en studeert op dit moment Commerciële Economie aan het Instituut voor Marketing Management. De afgelopen jaren heeft hij zich ingezet binnen HMV Actis en in de deelraad van het IMM. Gedurende deze periode heeft hij veel studenten gesproken en meningen gehoord, deze wil hij meenemen in de HMR.

E-mail: d.kolthof@lijststerk.nl

Carlien Hurink - #02

Carlien Hurink is 21 jaar en zit in haar vierde jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Academie voor Gezondheidsstudies. Afgelopen jaar heeft zij onder de titel penningmeester een bestuursjaar gedaan bij FSV Fysiek en dit jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

E-mail: c.hurink@lijststerk.nl

Gideon Henstra - #03

Gideon Henstra is 23 jaar en studeert Built Environment aan het Instituut voor Future Environments. De afgelopen jaren heeft hij een jaar in de deelraad van zijn instituut gezeten en heeft hij een bestuursjaar gedaan bij SV Hestia.

E-mail: g.henstra@lijststerk.nl

Nick Pool - #04

Nick Pool is 24 jaar en studeert HBO-Rechten aan het Instituut voor Rechtenstudies. Hij heeft de afgelopen jaren al enige ervaring opgedaan met medezeggenschap binnen zijn eigen instituut. Hij is onder andere voorzitter van de opleidingscommissie en lid van de deelraad geweest. Deze ervaring gaat zeker van pas komen binnen de HMR.

E-mail: n.pool@lijststerk.nl

Vera Sieses - #05

Vera Sieses is 22 jaar en studeert Commerciële Economie aan het Instituut voor Marketing Management. Het afgelopen jaar heeft zij een bestuursjaar gedaan bij HMV Actis en nam ze plaats in de deelraad van het IMM. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging bij Lijst STERK.

E-mail: v.sieses@lijststerk.nl