Huidige partners

Ieder jaar heeft Lijst STERK weer veel aan haar partners. Onze partners steunen Lijst STERK op vele verschillende manieren. Dit kan zijn middels financiële steun, materiële steun of door het geven van kortingen aan onze leden.

Voor deze steun zijn wij onze partners erg dankbaar en willen wij hun bedanken voor hun vertrouwen in Lijst STERK.  

Bijleshuis

Bijles of scriptiebegeleiding nodig? STERK got your back! Via onze unieke link krijg je €20 korting op kwaliteitsvolle en individuele begeleiding via BijlesHuis aan huis of online.
Op zoek naar een flexibele bijbaan? Geef bijles! Registreer je via deze link als lesgever en Lijst STERK zorgt ervoor dat je €20 extra betaald krijgt bij je eerste opdracht.

Cantina Mexicana | 't Zwarte Schaap | Taspasco

Met de kortingscode LIJST STERK krijg je 15% korting op het eten bij Cantina en ‘t Zwarte Schaap. Bij Tapasco kunnen alle leden genieten van onbeperkt tapas voor €20,50 van maandag t/m donderdag en voor €23,50 van vrijdag t/m zondag.

Laat je lidmaatschap zien door in te loggen op de Lijst STERK website.

Knaek

Onbeperkt geld besparen met de studentenkortingsapp op meer dan 1.000 locaties en online

DressMe

Dressme levert, bedrukt en borduurt allerlei soorten textiel en promotionele artikelen. Voor alle leden van Lijst STERK is er een korting van ten minste 10% op een bestelling. Loop gerust langs Oude Ebbingestraat 80 voor een vrijblijvende afspraak.

De Brouwerij Groningen

De Brouwerij Groningen is dé locatie voor je (verjaardags/verenigings-)borrel. Bij De Brouwerij organiseert Lijst STERK doorgaans haar borrels. Leden van Lijst STERK krijgen op deze borrels korting op bier, wijn en fris. De Brouwerij is gevestigd aan de Poelestraat 27 in Groningen.

Lasergameverhuur Groningen

Lasergameverhuur Groningen verhuurt lasergamegeweren, archery tag bogen en vele ander spelmaterialen elk feest of evenement. De artikelen kunt u een dag voor de huurdatum al ophalen en de dag erna terugbrengen. Wij zijn altijd flexibel met de ophaal en terugbreng tijden. Bezorging van de materialen is ook mogelijk. Geschikt voor alle leeftijden. 

Kijk voor de prijzen en meer informatie op de website. Ook krijgen Lijst STERK leden 10% korting op hun reservering.

Pouw Rent Autoverhuur

Pouw Rent is een autoverhuurder in de regio Groningen met een ruim aanbod huuratuo’s en busjes. Pouw Rent Autoverhuur verzekert u van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat u zorgeloos op weg kunt. Service zoals u dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Pouw Rent Autoverhuur.

U kunt bij Pouw Rent Autoverhuur gemakkelijk en snel online een auto, verhuiswagen, bestelbus of 9-persoons busje huren. 

Alle leden kunnen 10% korting krijgen op het huren van een personenauto of lichte bedrijfsauto.

Partner worden?

Is uw interesse gewekt om partner te worden van Lijst STERK? Of wil u eerst nog wat meer informatie betreffende de mogelijkheden en onze partnerpakketten?

Neem dan contact op middels het contactformulier hiernaast, of neem contact op met onze Commissaris medezeggenschap & acquisitie: Jessica Bouman

Contactgegevens Commissaris medezeggenschap & acquisitie