Huidige partners

Ieder jaar heeft Lijst STERK weer veel te danken aan haar partners. Deze bedrijven steunen Lijst STERK op veel verschillende manieren.

Voor deze steun zijn wij onze partners erg dankbaar en willen wij hun bedanken voor hun vertrouwen in Lijst STERK.

Bijleshuis

Bijles of scriptiebegeleiding nodig? STERK got your back! Via onze unieke link krijg je €20 korting op kwaliteitsvolle en individuele begeleiding via BijlesHuis aan huis of online.


Op zoek naar een flexibele bijbaan? Geef bijles! Registreer je via deze link als lesgever en Lijst STERK zorgt ervoor dat je €20 extra betaald krijgt bij je eerste opdracht.

Lasergame verhuur Groningen

Lasergameverhuur Groningen verhuurt lasergamegeweren, archery tag bogen en vele ander spelmaterialen elk feest of evenement. De artikelen kunt u een dag voor de huurdatum al ophalen en de dag erna terugbrengen. Wij zijn altijd flexibel met de ophaal en terugbreng tijden. Bezorging van de materialen is ook mogelijk. Geschikt voor alle leeftijden. 

Kijk voor de prijzen en meer informatie op de website door deze link. Ook krijgen Lijst STERK leden 10% korting op hun reservering.

Pouwrent

Heb jij een auto nodig voor een weekendje weg, een verhuizing of een dagje uit? Het aanbod huurauto’s bij Pouw Rent is enorm, dus voor elke gelegenheid kun je daar terecht voor je vervoer.

Als lid van Lijst STERK kan jij met 10% korting een auto, busje of verhuiswagen huren. Kijk voor alle info op hun website via deze link.

Shirt á la minute

Shirt a la Minute is de beste drukker van kleding in Gronigen. Dat is ook niet voor niks want ze bestaan al bijna 100 jaar. Mocht jij nou je eigen leuke shirts laten maken, dan heb je als STERK-lid nog een leuk voordeeltje. 

Je krijgt dan namelijk 15% korting op vertoon van je lidmaatschap!