Actief lid worden?

Wil jij komend jaar meer uit je studie halen en een gezellig jaar hebben? Dan is STERK op zoek naar jou!

Ieder jaar zijn we bij STERK weer opzoek naar actieve leden voor in onze commissies. Onze commissies houden zich bezig met allerlei verschillende zaken als het organiseren van borrels, het maken van promotiemateriaal of het werven van partners.  

We hebben de volgende commissies bij Lijst STERK het komende jaar:

  • Acquisitiecommissie
  • Activiteitencommissie
  • Alumnicommissie
  • Promotiecommissie
  • Steunfractie
  • Verkiezingscommissie

Wat kan jij van STERK verwachten als actief lid?

Als actief lid van STERK kan je natuurlijk een gezellig jaar verwachten, een jaar vol leuke activiteiten en gezellige borrels tot in de late uurtjes. Je leert gedurende deze periode goed samenwerken met de commissie waarin je zit. Daarnaast worden er ieder jaar een aantal dingen exclusief voor de actieve leden georganiseerd, zoals een actieve leden uitje.

Naast de sociale voordelen heeft het actief zijn ook voordelen op professioneel gebied. Door actief te zijn binnen een vereniging excelleer jij jezelf namelijk van je medestudenten. Door je actief in te zetten toon jij namelijk aan dat je meer uit je studie wil halen dan de standaard student, wat erg meehelpt bij latere sollicitatieprocedures. 

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met onze commissaris intern & HG, te bereiken op intern@lijststerk.nl. De commissaris staat altijd open voor een gezellig informerend gesprek, wie weet kom jij ons straks verSTERKen!