Huidig bestuur

Dit is het huidige bestuur van Lijst STERK, zij zijn op 26 september ingehamerd door de algemene ledenvergadering. Met trots en toewijding hebben zij de verantwoordelijkheid op zich genomen om het komende jaar zich volledig in te zetten voor de belangen van de leden van STERK en om actief bij te dragen aan de voortdurende ontwikkeling van deze prachtige vereniging.

Heb jij vragen, suggesties, of wil je graag in contact komen met het bestuur? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Je kunt je vragen stellen door te mailen naar bestuur@lijststerk.nl. Het bestuur staat open voor de input en feedback van de leden en samen streven zij ernaar om Lijst STERK te laten groeien en bloeien, met behulp van studenten.

Bestuur Loykens 2023-2024

Voorzitter – Femke Loykens

Hallo allemaal! Mijn naam is Femke Loykens en ik ben 23 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Communicatie en heb afgelopen jaar bestuur gedaan bij Studievereniging KIC. Hier had ik de eer om de prachtige functie van voorzitter te bekleden en mijzelf te ontwikkelen. Dit jaar doen we het allemaal nog een keer, waar ik onwijs veel zin in heb! Hopelijk tot gauw op kantoor of in de brouw!

E-mail: voorzitter@lijststerk.nl

Secretaris – Marin Plas

Hoi, mijn naam is Marin, ik ben 23 jaar en ik kom uit de prachtige stad Groningen. Ik zit op dit moment in het derde jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie en doe dit gecombineerd met mijn bestuursjaar bij Lijst STERK. Het afgelopen jaar ben ik al bij de vereniging betrokken geweest als o.a. locatiemanager tijdens de verkiezingsweek. Hier heb ik het erg naar mijn zin gehad! Door de mooie dingen en leuke contacten die STERK mij bracht besloot ik dat ik door wilde binnen de vereniging. Dit jaar mag ik de functie van secretaris vervullen binnen het bestuur. Ik kijk er naar uit om dit jaar nog meer nieuwe mensen te leren kennen en mezelf en de vereniging te zien groeien!

E-mail: secretaris@lijststerk.nl

Penningmeester – Bas van Tol

Hallo allemaal! Mijn naam is Bas van Tol en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in mijn derde jaar werktuigbouwkunde en heb afgelopen jaar bestuur gedaan bij sv Tapp. In dit jaar heb ik de functie secretaris mogen vervullen. Om mijn kennis binnen de besturenwereld uit te breiden en omdat ik nieuwsgierig ben naar een andere functie ga ik door met de functie penningmeester. Voor vragen over STERK en bestuur kun je gerust een keer langslopen of mailen naar het onderstaande mailadres!

E-mail: penningmeester@lijststerk.nl

Commissaris intern & HG – Hester Groeneveld

Hi! Ik ben Hester, 20 jaar oud. Ik studeer MBRT waarbij ik vorig jaar voorzitter was van S.V. Exploratio. Dit jaar mag ik de functie van commissaris intern & HG vervullen waar ik heel veel zin in heb. Hopelijk zie ik jullie snel op de activiteiten en borrels!

E-mail: intern@lijststerk.nl

Commissaris medezeggenschap & acquisitie – Luc de Wit

Mijn naam is Luc de Wit en ik ben 25 jaar oud. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van mijn opleiding Social Work. Vorig jaar heb ik de functie van penningmeester mogen vervullen bij de studieverenging Maslow. Omdat ik mij meer op sociaal, zakelijk en professioneel gebied wil ontwikkelen heb ik besloten om een bestuursfunctie bij Lijst STERK te gaan vervullen. Hierbij mag ik met trots de functie van commissaris medezeggenschap & acquisitie gaan vervullen in het aankomende jaar. Ik kijk erg uit naar het bestuursjaar bij Lijst STERK! 

E-mail: acquisitie@lijststerk.nl

Koen ZagemaVoorzitter
Sophie den OudenSecretaris
Holly JansenPenningmeester
Tirza GriepCommissaris intern & HG
Jessica BoumanCommissaris medezeggenschap & acquisitie

Ellen NijmeijerVoorzitter
Femke de KoningSecretaris
Remco van der VeldePenningmeester
Lotte van der ScheerCommissaris intern & HG
Lola BulstraCommissaris medezeggenschap & acquisitie

Jelmer EttemaVoorzitter
Arjen EisenVicevoorzitter (eerste halfjaar)
Iris GruppenSecretaris (2020)
Remco van der VeldeSecretaris (2021)
Annelies FransensPenningmeester
Simone HeidemaCommissaris Medezeggenschap & HG
Jeffrey de GrootCommissaris Acquisitie & PR

Armin ZegwaardVoorzitter (eerste halfjaar)
Elisa van DijkVicevoorzitter / Voorzitter (tweede halfjaar)
Suzan VinkSecretaris
Jelmer EttemaPenningmeester
Niek HarmelinkCoördinator medezeggenschap & HG
Arjen EisenCommissaris PR & acquisitie

Armin ZegwaardVoorzitter
Livien AbelingSecretaris
Stijn RosierPenningmeester
Martijn de VriesCoördinator medezeggenschap & HG
Vincent van VeenenCommissaris PR & acquisitie

Astrid de RuiterVoorzitter / Secretariaat
Stefano ScabioSecretaris / Vice-voorzitter / Coördinator RUG
Gita BronPenningmeester
Patrycja ŻyłkaCommissaris PR & Acquisitie / Coördinator HG

Maurits HerwigVoorzitter
Zazet DelisSecretaris / Commissaris PR & acquisitie
Ruben VaartjesPenningmeester / Vice-voorzitter
Richard WiltjerCoördinator medezeggenschap

Robin VrijhofVoorzitter
Ceren ZwijnenburgSecretaris
Stijn PijperPenningmeester
Jordin SchonewilleCoördinator extern Hanzehogeschool
Boyan VenemaCommissaris PR & acquisitie

Joost van den BergVoorzitter
Robin VrijhofSecretaris
Thomas WoerdenbagPenningmeester