Bestuur Zagema 2022-2023

Dit is het huidige bestuur van Lijst STERK, zij zijn op 15 september ingehamerd door de algemene ledenvergadering. Met elkaar zetten zij zich dit jaar in voor de leden van STERK en dragen zij bij aan de toekomst van deze prachtige vereniging. 

Het bestuur heeft veel zin in dit jaar en zal zich graag voor de leden inzetten, om Lijst STERK wederom te laten groeien.
Mocht jij vragen hebben voor het bestuur kan je die stellen door te mailen naar bestuur@lijststerk.nl

Voorzitter - Koen Zagema

Hallo allemaal!

Mijn naam is Koen Zagema, en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Commerciële Economie en heb afgelopen jaar bestuur gedaan bij HMV Actis. Hier had ik de eer om de prachtige functie van intern coördinator te bekleden, en mijzelf te ontwikkelen. Om mijn ontwikkeling voort te zetten heb ik de eer gekregen om als voorzitter van Lijst STERK mijn opgedane ervaring verder uit te breiden om de vereniging verder te helpen.

E-mail: voorzitter@lijststerk.nl

Secretaris - Sophie den Ouden

Heyhoi,

Mijn naam is Sophie den Ouden, en ik ben 22 jaar oud. Dit jaar zal ik gaan afstuderen van de opleiding Toegepaste Psychologie. Afgelopen anderhalf jaar heb ik bestuur bij S.V. Gente gedaan. Hier heb ik de functie intern coördinator gehad. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd. Ik kijk ernaar uit om mij nog verder te mogen ontwikkelen bij Lijst STERK als secretaris van het bestuur.

E-mail: secretaris@lijststerk.nl

Penningmeester - Holly Jansen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Holly Jansen, en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in het derde jaar van International Communication en heb afgelopen jaar bestuur gedaan bij Studievereniging KIC. Hier was ik intern coördinator en heb hier ontzettend veel mogen leren. Om mijn ontwikkeling voort te zetten ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan bij Lijst STERK als penningmeester van het 9e bestuur.

E-mail: penningmeester@lijststerk.nl

Commissaris intern & HG - Tirza Griep

Hey!

Ik ben Tirza Griep, 22e jarige student. Op dit moment zit ik in het derde jaar van International Communication en heb afgelopen jaar bestuur gedaan bij Studievereniging KIC. Ik mocht met trots de functie voorzitter vervullen en daar heb ik ongelofelijk veel van geleerd. Aankomend jaar zal ik deze kennis meenemen en me nog verder ontwikkelen als commissaris intern & HG bij Lijst STERK.

E-mail: commissaris-hg@lijststerk.nl

Commissaris medezeggenschap & acquisitie - Jessica Bouman

Hee student!
Mijn naam is Jessica Bouman, en ik ben 20 jaar oud. Op dit moment studeer ik International Business en zit ik in mijn 3e jaar. Afgelopen februari ben ik begonnen als voorzitter van studievereniging IBS-U en dit zal ik tot februari nog blijven doen. Komend jaar zal ik ook de functie commissaris medezeggenschap & acquisitie mogen bekleden, waar ik super veel zin in heb. Ik hoop veel te leren binnen mijn functie en het bestuur van Lijst STERK.

E-mail: acquisitie@lijststerk.nl