Sponsoren Lijst STERK

Lijst STERK streeft er naar om de drempel tussen studenten en het bedrijfsleven zo klein mogelijk te maken. Actief contact onderhouden met onze sponsoren is voor ons ook een hoge prioriteit. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en ideeën.

Ziet u een potentiële samenwerking tussen Lijst STERK en uw bedrijf? Schroom dan niet contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de extern coördinator.

Hieronder staan de huidige sponsoren van Lijst STERK. Huidige betrokken partijen willen wij bedanken voor de STERKe samenwerking!

Beeldkameraden

Wij zijn Mart en Tom, oprichters van de Beeldkameraden. Wij zijn een jong videoproductiebedrijf gevestigd in Groningen. De Beeldkameraden zijn al geruime tijd betrokken bij Lijst STERK, voor onder andere de campagneweek.

Naast livestreams zijn wij voornamelijk ook een videoproductiebedrijf. We maken dus producties voor verschillende opdrachtgevers in het zakelijke werkveld, zoals (semi)overheden, zorg en onderwijs. Dit doen we met veel plezier en altijd met een flinke dosis humor. 

Sinds 2023 zijn wij een vaste partner van STERK geworden omdat wij studenten willen helpen en stimuleren zich te blijven ontwikkelen. Dus heb je een leuk idee, concept of ben je op zoek naar een uitdagende stage? Laat het ons dan weten! We denken graag mee.

Keertje langskomen en praten over de mogelijkheden? Je kunt ons vinden op de natste kantoorlocatie van Groningen, namelijk bij zwembad de Papiermolen! Neem je je zwembroek mee?

Café De Brouwerij

Café De Brouwerij is de stamkroeg van STERK. Elke maand hebben we hier onze borrels. Café de Brouwerij is het donkerbruine café in de Poelestraat van Groningen. Ook wanneer er geen STERKe borrels zijn, zijn hier altijd veel bekenden en alleen maar gezelligheid te vinden!

Lasergameverhuur Groningen

Lasergameverhuur Groningen huurt lasergeweren en laserpistolen. Daarnaast huren wij vele extra’s om jouw lasergame evenement nog spannender te maken. Zo krijg jij bij jouw reservering 6 gratis targets. Daarnaast zijn er vele extra’s zoals een rookmachines, laserlichten, legernetten en nog veel meer attributen om het uitje tot een succes te maken.

Pouwrent

Pouw Rent Autoverhuur is bij uitstek de aangewezen partner voor al je autoverhuur in de regio Groningen met een ruim aanbod huurauto’s. Pouw Rent Autoverhuur verzekert je van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat je zorgeloos op weg kan.  Service zoals je dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Pouw Rent Autoverhuur.

Dankzij de uitstekende service, aantrekkelijke huurvoorwaarden en mooie, betrouwbare huurauto’s zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste autoverhuurbedrijven van de regio Groningen. Het aanbod huurauto’s is enorm. Of je nu een busje wilt huren om met vrienden op vakantie te gaan, lekker een weekendje weg wilt in een ruime huurauto of busje of op zoek bent naar een verhuiswagen, door ons grote wagenpark en divers assortiment merken en modellen is er altijd wel een huurauto beschikbaar die voldoet aan je wensen. Je kan bij Pouw Rent Autoverhuur gemakkelijk en snel online een auto, verhuiswagen, bestelbus of 9-persoons busje huren.

Shirt á la minute

Shirt a la Minute is de beste drukker van kleding in Gronigen. Dat is ook niet voor niks want ze bestaan al bijna 100 jaar. Of het nu gaat om een logo, tekst of foto, alles is mogelijk met de verschillende druktechnieken (Flex & Flock, full colour, borduren en zeefdruk)!

Er zijn diverse artikelen op voorraad in de winkel, is de juiste maat er niet? Dan bestellen ze het voor je. Op de website kan je meer zien over alle beschikbare artikelen.