Aan het woord: Hannah de Nobel

*English below*

Hallo iedereen!

Mijn naam is Hannah de Nobel, en ik ga mij vandaag even aan jullie voorstellen. Ik ben 23 jaar, en zit in het laatste jaar van mijn bachelor Media Studies aan de RUG. Omdat mijn studie dit jaar op een lager pitje kon ben ik sinds september fulltime bestuurslid Marketing & Design van Cultureel Studentencentrum Usva.

Usva is een fantastische plek in de stad waar allerlei culturele evenementen, workshops en cursussen plaatsvinden. Zo hebben we terugkerende evenementen, zoals bijna maandelijkse Bier Yoga, Film Nights, kledingswaps en een jaarlijks festival. Ook is er een theater en een café in ons pand, dus kijk vooral op onze socials wanneer er weer iets leuks langskomt!

Die socials zijn overigens ook mijn verantwoordelijkheid als bestuurslid Marketing & Design. Ik ben op dagelijkse basis vooral bezig met ontwerpen van posters, het coördineren van de design-, foto- en filmcommissie en het onderhouden van onze online aanwezigheid. Actief zijn naast de studie vind ik enorm belangrijk, dus ik ben erg blij met mijn positie binnen zo’n creatieve organisatie. Hopelijk tot snel bij ons in het café!

______________________

Hi everyone!

My name is Hannah de Nobel, and today I will briefly introduce myself. I’m 23 years old, and in the last year of my bachelors in Media Studies at the RUG. Because I could put my study on the backburner this year, I became the board member Marketing & Design for Cultural Student Centre Usva.

Usva is a great place that hosts all kinds of cultural events, workshops and courses. We have recurring events such as Beer Yoga, Film Nights, Clothing Swaps and a yearly festival. Our building also features a theatre and bar, so be sure to check out our socials to see when the next event is!

Those socials are also my responsibility as board member Marketing & Design. My days are spent mostly designing posters, coordinating the design- photo- and film committee and maintaining our online presence. Being active next to my studies is very important to me, so I’m very happy with my position within such a creative organisation. I hope to see you soon in our cafe!

Geef een antwoord